Skaper problemer for arrangør

Skaper problemer for arrangør

Dagfinns Dansing i Kongsvinger opplevde i helgen problemene på kroppen etter ryktebørsen har skapt problemer som går utover arrangementene.

Dagfinn Willard rister oppgitt på hodet at en navngitt person har kontaktet impressario som blir benyttet for å ordne med underholdningen til danse arrangementene han selv arrangere i Kongsvinger. Dette har vært ett samarbeid som gitt mange spreke svenske artister på scenen i kongsvinger.

Lørdag kveld stod svenske Holidays på scenen hvorpå dansen som tidligere har vært fyllt opp med danseglade, bare hadde rundt 50 besøkende totalt.

Dette merkes på linjen, når bandene og plass-innehaver Vinger Hotell skal ha sitt, forteller Dagfinn.

Utfra hva vi erfarer skal det ha gått telefoner til band, impressario at Dagfinn var snart konkurs og de måtte regne å ikke få betalt får jobbene der fremover. Dette er faktisk langt unna sannheten forteller Dagfinn til Dansband Nordic. Vi har alltid gjort opp for oss, og vi er langt unna konkurs. Men når besøkstallene faller så dramatisk som de gjorde i helgen så vill det bli følger.. Regningene skal vi ikke stikke av fra, de vill bli betalt informerer Dagfinn på telefon.

– Det er så trist, jeg har drevet med danse arrangement i over 25 år nå i blant annet Grorud hvor det fortsatt er dansing, men har aldrig opplevd maken som ble synlig i helgen, noen som jeg vet hvem er har kraftig lyst til at vi ikke skal få til noe på kongsvinger, forteller Dagfinn.

Er dette noe som er sunt for en bransje som sliter godt fra før spør vi oss? Vi mener jo at man skal støtte litt opp under de som faktisk prøver å få til arrangementer med spennende band og tar risikoen med band som øker sin gasje og mennesker som frafaller arrangement. Dansebransjen er i en kraftig omstilling etter flere år med nedgang i Norge og ikke minst i Sverige.

Men det finnes aktører som prøver å få til noe og det mener vi uansett om det er Bodils Dansing på Grorud eller Dagfinn på Kongsvinger med 10 mil imellom de skaper jo ikke det voldsomme problemer mener nå vi, selvom tydelig andre mener noe helt annet.

Vår søster publikasjon kontaktet igår kveld Dagfinn og tilbydde han gratis markedsføring for å støtte opp under kommende arrangement. Vi tar ikke stillingen i problemene som har oppstått opplyser Thor Arne, mannen bak Norske Dansbandradioen. Men det trist når man skal måtte oppleve såpass smålig oppførsel av voksne mennesker. Til syvende og sist handler dette mer om musikk og danseglede enn hvem som får til hva.


Tags assigned to this article:
Dagfinns Dancing ToVinger Hotell

Relaterte artikler

Nick Borgen Ute Med Sine Favoritt Kjærlighets Sanger

Juni måned slapp Nick Borgen ut en Ep med 4 av sine favoritt kjærlighet sanger, så da har du rolige

Rune Rudberg spiller for alle første gang på Kraftfestivalen i Askim

Det er klart for Rune med band som hovedartist under 25 års jubileumet av Kraftfestivalen i Kraftkommunen Askim.

Stem På Larz Kristerz

Idag og imorgen er sista dagene man har på seg å stemme frem Svenske dansbandet Larz Kristerz til Guldbaggens Publikumspris.

Vi benytter sporing for å tilby deg målrettet annonsering fra våre kumder, samt å gi deg bedre lese opplevelse. Om du fortsetter og benytte denne siden, godkjenner du bruk av denne informasjonen.
Vi benytter sporing for å tilby deg målrettet annonsering fra våre kumder, samt å gi deg bedre lese opplevelse. Om du fortsetter og benytte denne siden, godkjenner du bruk av denne informasjonen.