Martin Nilsson Går Solo Igjen Med Ny Singel

Martin Nilsson Går Solo Igjen Med Ny Singel

Martin Nilsson har gått solo igjen etter ett samarbeid med Svenske Donnez, nå er på plass med ny oppfølger og litt uptempo country låt «Du Och En Countrysång».

For 16 år siden fikk livet til lastebil sjåfør Martin Nilsson en helt ny vending. En andre plass i Svenske Fame Factory gjorde at Bert Karlsson fikk øynene helt oppp for denne talentfulle artisten med Country musikk som favoritt i hjerteroten.

Den musikk stilen har ligget tryggt forvart der siden Martin var seks år gammel, da skrev han nemlig en fanbrev til Hasse Andersson og forklarte at han skulle bli en Countryartist som sin idol når han ble stor.

Les mer om Danseklaven 2018 ble igår delt ut til vinnerne

Drømmen ble innfridd og Martin spillte under mange år mellom 100-150 jobber i året som artist.

For ett par år siden ble han kontaktet av Donnez som trengte en vikar for Donald i bandet som hadde hals problem. Ett jobb som Martin tok og som senere resulterte i en fast plass i bandet.

Etter en stund med hektiske Dansbandslivet, følte Martin igjen for at tiden for å legge litt mer i sin egen solokarriere og igjen har begynt å få litt fart på seg.

Sommeren har nemlig bestått av fullstappet turneliste med gigs, festivaler, allsang, egne konserter og gjesteopptredner. Blant annet var han prisutdeler og sang «Lone Ranger» på den Svenske Guldklavegallaen i Malung tidligere i sommer.

Låten «Du Och En Countrysång» kan ønskes og høres på Dansbandradioen.


Tags assigned to this article:
DonnezLone RangerMartin Nilsson

Relaterte artikler

Pegasus ute med ny singel

Brødrene Ronny og Tommy Nilsen er brødre, og ekte Oslo-gutter, med oppvekst fra Bøler i Oslo.

Black Jack slipper Åh Marie

Dette året kommmer ett helt nytt album fra Svenske BlackJack nå slipper de enda en smakebit fra dette albumet.

Lasse Stefanz slipper Bonna-Pågen fra Forever

Lasse Stefanz Nordens største leverandør av Dansebandmusikk er klare for ett nytt album om syv dager og nå kommer forsmaken..

Vi benytter sporing for å tilby deg målrettet annonsering fra våre kumder, samt å gi deg bedre lese opplevelse. Om du fortsetter og benytte denne siden, godkjenner du bruk av denne informasjonen.
Vi benytter sporing for å tilby deg målrettet annonsering fra våre kumder, samt å gi deg bedre lese opplevelse. Om du fortsetter og benytte denne siden, godkjenner du bruk av denne informasjonen.