Donnez slipper Regnfylda Gator

Donnez slipper Regnfylda Gator

Endelig er svenske Donnez tilbake med ennå ett album, fjordårets suksessalbum «Grabben Från Landet» ble en stor suksess og havnet på første plass på Svenske Topplistan.

Det er jo ikke særlig rart, Donne Laitila og de andre i bandet er ett av Sveriges absolutt populæreste danseband og det kommer av en grunn, kjærligheten til de holder på med.

Låten «Regnfylda Gator» er skrevet av Donne Laitila og Anders Larsson fra Streaplers. Miksen og Mastering har Donne Laitila selv stått for i sitt studio.

Ingenting legges til tilfeldighetene, til det nye albumet har bandet laget 20 sanger hvor 14 er valgt ut til faktisk å være med på albumet.
Alla er valgt med omtanke og for å tilpasse seg Donnez sitt publikum. For er det noe som er viktig for bandet så er det å beholde sin profil og sound. For det er nettopp det som har satt de i den posisjonen de er idag og hvorfor skal man endre på ett vinnende konsept?

Jada, Donnez har utviklet seg og sitt sound videre.

Bandet har selv valgt ut låter, noen som er egenskrevet og noen cover av andre artister. Men de har jobbet steinhardt for å få til en bra miks for publikum.

Albumet har fått tittelen «Med Stora Steg», bak navnet skjuler bandet at det absolutt er det største bandet på Svenske og Norske Scener for dansepublikum, noe de absolutt er på vei til å bli.


Tags assigned to this article:
DonnezMed Stora StegRegnfylda Gator

Relaterte artikler

Martinez har sluppet Lover Du Så Lovar Jag..

Svenske Dansbandet Martinez har vært nok en gang i studio og jobbet med siste låten «Lovar Du Så Lovar Jag»,

Rotlaus Slipper La Dagen Vare Evig

Trønderbandet Rotlaus har opparbeidet seg en solid fanskare, nå er bandet ute med ny singel som gir solid vår følelse..

Ny singel med Micke Ahlgrens

Micke Ahlgrens har sluppet en helt ny singel på digitale markedet som har tittelen Tilsammans Med Dig. Relatert

Vi benytter sporing for å tilby deg målrettet annonsering fra våre kumder, samt å gi deg bedre lese opplevelse. Om du fortsetter og benytte denne siden, godkjenner du bruk av denne informasjonen.
Vi benytter sporing for å tilby deg målrettet annonsering fra våre kumder, samt å gi deg bedre lese opplevelse. Om du fortsetter og benytte denne siden, godkjenner du bruk av denne informasjonen.